Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι ζήτησε ο Γιώργος Σαββίδης από τον Ευθύμη Κουλούρη

Τι ζήτησε ο Γιώργος Σαββίδης από τον Ευθύμη Κουλούρη

O γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ., Γιώργος Σαββίδης, αποχαιρέτησε τον διεθνή στράικερ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουλούζ και του ζήτησε να μην ξεχάσει έναν πανηγυρισμό...

Ο Ευθύμης Κουλούρης ανήκει και τυπικά στην Τουλούζ, με τη γαλλική ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του διεθνούς στράικερ.

Μια μεταγραφή που αναμένεται να φέρει στα ταμεία του ΠΑΟΚ περί τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα ο Δικέφαλος διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 15%. Ο Γιώργος Σαββίδης λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κουλούρη στην Τουλούζ, με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τον 23χρονο επιθετικό και του ευχήθηκε τα καλύτερα με την γαλλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του Κουλούρη να κρατάει τη φανέλα της Τουλούζ και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Καλή επιτυχία. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα αξίζεις. Μην ξεχάσει τον πανηγυρισμό…» ανέφερε χαρακτηριστικά. Άφησε δηλαδή να εννοηθεί ότι υπάρχει και μία προσυνεννόηση για κάποιον πανηγυρισμό που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ…

Δείτε την ανάρτησή του:

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024