Ο Ευθύμης Κουλούρης πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ έναντι 4 εκ. ευρώ και τα γαλλικά ΜΜΕ φιλοξενούν αφιερώματα για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.
Το σάιτ «lesviolets.com» σημειώνει πέντε σημαδιακά νούμερα για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος της σεζόν που πέρασε και αναφέρει το όνομά του δίπλα σε εκείνα τον Ελμάντερ και Ζινιάκ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο!
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»