Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ θέαμα και ισοπαλία για Ουρουγουάη και Ιαπωνία

Σούπερ θέαμα και ισοπαλία για Ουρουγουάη και Ιαπωνία

Στο καλύτερο ματς του Copa America, Ουρουγουάη και Ιαπωνία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, έχοντας αμφότερες ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ

Γκολ και θέαμα απόλαυσαν οι… ξενύχτηδες που επέλεξαν να παρακολουθήσουν το μεταμεσονύχτιο ματς του Copa America μεταξύ της Ουρουγουάης και της Ιαπωνίας, το οποίο έληξε χωρίς νικητή (2-2), αλλά είχε τα πάντα!

Οι Ουρουγουανοί μπορεί να ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, αλλά οι Ιάπωνες ήταν αυτοί που χτύπησαν στην αντεπίθεση και άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Μιγιόσι. Από εκεί και πέρα η Σελέστε ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Καβάνι ήταν πολύ ορεξάτος και ήταν αυτός που κέρδισε μέσω VAR το πέναλτι με το οποίο ο Σουάρες έκανε το 1-1 στο 32’. Μάλιστα οι τυπικά γηπεδούχοι λίγο έλειψε να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι αλλά ο «Ματαδόρ» αστόχησε σε τρεις καλές ευκαιρίες, έχοντας και ένα δοκάρι.

Την ίδια πολύ θεαματική εικόνα και εξέλιξη είχαμε και στο δεύτερο μέρος. Μπορεί οι παίκτες του Όσκαρ Ταμπαρες να έψαχναν από το ξεκίνημα το δεύτερο γκολ, το βρήκαν όπως και πάλι οι Σαμουράι με τον Μιγιόσι να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα στο 59’.

Τελικά η Ουρουγουάη είχε και πάλι απάντηση και μάλιστα άμεση με τον  Χιμένες να σκοράρει μετά από κόρνερ στο 66’ και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Πλέον η Ουρουγουάη έχει 4 βαθμούς και βρίσκεται πρώτη στον Όμιλο, δεύτερη είναι η Χιλή (3) που έχει ματς; Λιγότερο (αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ) και Τρίτη η Ιαπωνία που πήρε τον πρώτο της βαθμό στο Copa America. Ουραγός το άποντο Εκουαδόρ που έχει και αυτό ματς λιγότερο.

https://youtu.be/b7MWE4UGOWo?t=2

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024