Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Καλίδης: Κάνω θεραπεία για την κατάθλιψη

Πάνος Καλίδης: Κάνω θεραπεία για την κατάθλιψη

Για την καλλιτεχνική του πορεία, για τα μπότοξ που έχει κάνει, αλλά και για τη μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε ο Πάνος Καλίδης σε πρωινή εκπομπή.

Για την καλλιτεχνική του πορεία, για τα μπότοξ που έχει κάνει, αλλά και για τη μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε ο Πάνος Καλίδης σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο τραγουδιστής είπε πως οι καλλιτέχνες πλέον εκτός από τη φωνή τους στηρίζονται και στην εμφάνιση και πρέπει να προσέχουν. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως κάνει botox μία φορά το εξάμηνο, όπως πολλοί άνθρωποι του χώρου, ενώ σκέφτεται να κάνει και βλεφαροπλαστική.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Πάνος Καλίδης δήλωσε: «Ο γάμος δεν σκοτώνει την αγάπη, σκοτώνει τον έρωτα. Δεν έχω παντρευτεί, είμαστε μαζί, συζούμε, είμαστε ζευγάρι. Σήμερα οι γυναίκες παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους δουλεύουν, είναι αυτόνομες, έχουν πολλά θέλω και τα κάνουν μόνες τους, έχουν το ταμείο τους, τα λεφτά τους. Η γυναίκα μου με στηρίζει και εγώ εκείνη. Με τρία παιδιά στο σπίτι γίνεται πανικός».

Τέλος, προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη του με την κατάθλιψη:

«Ενώ είμαι ευχάριστος, είμαι καταθλιπτικός. Κάνω θεραπεία για την κατάθλιψη. Πηγαίνω χρόνια, από τότε που έχασα τον πατέρα μου πριν 11 χρόνια. Συνέπεσε και η περίοδος που κατέβηκα στην Αθήνα για να ξεκινήσω την καριέρα μου εδώ και μου ήρθαν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Όλα ήταν ξένα για εμένα. Έπρεπε να αντεπεξέλθω στη στεναχώρια και στην καινούρια ζωή με τη χαρά που έπρεπε να προσφέρω στον κόσμο. Άρχισα να μην κοιμάμαι, να μην τρώω, να μην κάνω σεξ, όλα αυτά που έχει ένας που έχει κατάθλιψη και αναγκαστικά συμβουλεύτηκα γιατρό. Με πήγε ο επιχειρηματίας που δούλευα σε γιατρό γιατί δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω στη δουλειά μου. Μόνο ναρκωτικά δεν έχω πάρει, γιατί λόγω της κατάθλιψης και της αρρωστοφοβίας, τα ναρκωτικά πάντα τα φοβόμουν».

https://www.youtube.com/watch?v=MEoUzQBrpew

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024