Η Silvia Venturini-Fendi, δηλώνει ότι οι περίφημες “it bags” δεν… υπάρχουν πλέον! Η γυναίκα η οποία δημιούργησε το 1997 μία από τις πλέον επιτυχημένες, περιζήτητες τσάντες στην ιστορία, την Baguette, ισχυρίζεται ότι οι “it bags” έχουν ημερομηνία λήξης.

Η Baguette η οποία έχει πουλήσει εκατομμύρια «κομμάτια» σε ολόκληρο τον πλανήτη, για 22 περίπου χρόνια είναι διαχρονική. Αυτή άλλωστε είναι η επιτυχία της, ισχυρίζεται η Fendi, η οποία έβαλε την υπογραφή της σε μία από τις πλέον επιτυχημένες «προτάσεις» του εμβληματικού Ιταλικού οίκου. “H Baguette είναι timeless”, επισημαίνει η Silvia, η οποία συνηθίζει να κρατάει αυτή σε μαύρο χρώμα με την μεγάλη, χρυσή μεταλλική αγκράφα μπροστά.

Η συγκεκριμένη τσάντα απέκτησε τεράστια δημοσιότητα όταν πριν 22 χρόνια, η Μαντόνα κυκλοφόρησε στους δρόμους της Ρώμης με αυτή. Οι γυναίκες έσπευσαν να την αποκτήσουν. Η Κάρι Μπράντσο του “Sex & the City” κρατούσε συχνά την Baguette, η οποία ήταν καλυμμένη με μωβ και ροζ παγιέτες. Μια από τις πλέον επιτυχημένες, είναι η “Defender”, η οποία βγήκε στην αγορά σε συνεργασία με τον artist Tom Sachs. Σήμερα αυτές που έχουν μεγάλη επιτυχία στην αγορά, είναι οι βελούδινες με τις χρυσές αλυσίδες. Προτιμώ την «παγιετέ» της Κάρι. Ταιριάζει απόλυτα στις νύχτες του καλοκαιριού…