Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με επίθεση στα ΜΜΕ ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του ο Τραμπ (εικόνες)

Με επίθεση στα ΜΜΕ ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του ο Τραμπ (εικόνες)

«Αρχίζω επίσημα την εκστρατεία μου για δεύτερη θητεία», είπε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μπροστά στους περίπου 20.000 οπαδούς του που συγκεντρώθηκαν στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Πυροδοτώντας κραυγές χαράς και επευφημίες από χιλιάδες υποστηρικτές του, ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσημα το βράδυ της Τρίτης [τα ξημερώματα της Τετάρτης ώρα Ελλάδας] ότι ξεκινά την εκστρατεία του για να εξασφαλίσει δεύτερη θητεία στο αξίωμα, τον Νοέμβριο του 2020.

Reuters

«Για δεύτερη θητεία»

«Αρχίζω επίσημα την εκστρατεία μου για δεύτερη θητεία», είπε ο μεγιστάνας μπροστά στους περίπου 20.000 υποστηρικτές του που συγκεντρώθηκαν στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Reuters

Ο αμερικανός πρόεδρος υποσχέθηκε να «διατηρήσει το μεγαλείο της Αμερικής» («Keep America Great»), φράση που αποτελεί την αναμενόμενη συνέχεια του κεντρικού συνθήματος της εκστρατείας του το 2016, που ήταν «Να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της» («Make America Great Again»).

Reuters

Χαιρέτισε ένα προς ένα τα μέλη της οικογένειάς του που τον συνόδευαν και τους ρεπουμπλικάνους πολιτικούς στην εκδήλωση, στο κλειστό της ομάδας Orlando Magic του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης.

Επίθεση στα ΜΜΕ

Οπως το συνηθίζει, ο Τραμπ καταφέρθηκε ήδη από την αρχή της ομιλίας του εναντίον των μέσων ενημέρωσης που μεταδίδουν κατ’ αυτόν «ψευδείς ειδήσεις», αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που προέβλεπαν πως οι οπαδοί του δεν θα γέμιζαν το γήπεδο ή άλλα κατά τα οποία υπολείπεται διαφόρων υποψήφιων των Δημοκρατικών στις δημοσκοπήσεις, ενώ προεξόφλησε πως θα εξασφαλίσει «άλλα τέσσερα χρόνια» στο ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ.

Reuters

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024