Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το αμερικάνικο κοινό βράβευσε τους «Εκδικητές»

Το αμερικάνικο κοινό βράβευσε τους «Εκδικητές»

Η ταινία «Avengers: Endgame» («Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη»), απέσπασε στην Καλιφόρνια το βραβείο καλύτερης ταινίας των MTV Movie & TV Awards που δίδονται από το κοινό του αμερικανικού μουσικού δικτύου.

Η ταινία «Avengers: Endgame» («Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη»), επιτυχία της χρονιάς στο παγκόσμιο box-office, απέσπασε στην Καλιφόρνια το βραβείο καλύτερης ταινίας των MTV Movie & TV Awards που δίδονται από το κοινό του αμερικανικού μουσικού δικτύου.

Η ταινία των σούπερ-ηρώων από το σύμπαν της Marvel, που έφθασε τις τελευταίες εβδομάδες στα επίπεδα του «’Αβαταρ» και του «Τιτανικού», ανάμεσα στις πιο αποδοτικές εισπρακτικά ταινίες μεγάλου μήκους στην ιστορία του κινηματογράφου, πήρε επίσης δύο ακόμη βραβεία: αυτά του καλύτερου ήρωα για τον Iron Man (που υποδύεται ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) και του καλύτερου κακού για τον Thanos (Τζος Μπρόλιν).

Μια σχετική απογοήτευση υπήρξε αντίθετα για το «Game of Thrones», που ορίστηκε καλύτερη σειρά αλλά ηττήθηκε στις τρεις άλλες κατηγορίες. Η πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές της διάσημης τηλεοπτικής σειράς φαντασίας με μεσαιωνικό χαρακτήρα που προβάλλει το δίκτυο ΗΒΟ.

Ανάμεσα στους άλλους νικητές της βραδιάς, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε το Σάββατο σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών του αεροδρομίου της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια: η ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται», η πρωταγωνίστριά του Lady Gaga όπως και ο Αμερικανός Νόα Σεντίνεο.

Ο νεαρός ηθοποιός απέσπασε για την ερμηνεία του στην ταινία «To all the boys I’ve loved before» (Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα) τα βραβεία της αποκάλυψης της χρονιάς και του ωραιότερου φιλιού.

Το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ δόθηκε στο «Surviving R. Kelly», στο οποίο αρκετές γυναίκες κατηγορούν τον τραγουδιστή ότι είχε σχέσεις με κορίτσια μικρότερα των 16 ετών και ότι περιβάλλεται από σκλάβες του σεξ.

Τελείως διαφορετικά από τα ‘Οσκαρ, τα Γκράμι ή τα ‘Εμι, τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία MTV δίδονται βάσει μιας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ανοικτής προς όλους, και θεωρούνται μια γιορτή της ποπ κουλτούρας.

Οι βραβευθέντες παραλαμβάνουν χρυσά ποτήρια με ποπ κορν, το αντίστοιχο των διάσημων αγαλματιδίων των ‘Οσκαρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024