Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται δανεικός στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες

Έρχεται δανεικός στην ΑΕΚ ο Ζεράλδες

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες προβάρει τα κιτρινόμαυρα, η Σπόρτινγκ είπε το τελικό «ΟΚ», όχι όμως και για την ρήτρα

Λεπτομέρειες απομένουν για την οριστική απόκτηση του Φρανσίσκο Ζεράλδες από την ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είπε εν τέλει το «ναι» στον Δικέφαλο για να δανείσει τον Πορτογάλο την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά είπε «όχι» στο κομμάτι της ρήτρας.

Η πορτογαλική ομάδα απαιτούσε ένα ποσό πολύ πάνω από τα όρια της Ενωσης και τελικά στο deal συμφωνήθηκε να μην μπει οψιόν. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζεράλδες έρχεται στην χώρα μας δίχως να έχει προσυμφωνηθεί ποσό αγοράς του για το καλοκαίρι του 2020. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως μέσα στην σεζόν θα κινηθούν ξανά προς την Σπόρτινγκ για να οριστεί ποσό αγοράς του.  Δεν είναι εύκολο να διαπραγματευτείς με την Σπόρτινγκ, μια ομάδα που είναι μετρ στους δανεισμούς και ξέρει να έχει το πάνω χέρι και να εκμεταλλεύεται κάθε κατάσταση. Έτσι έκανε και πέρυσι με την Αϊντραχτ, όταν της δάνεισε τον Ζεράλδες και ζήτησε να μπει οψιόν που έφτανε τα 18 εκατ.ευρώ.

Τώρα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έρχεται στην ΑΕΚ με σκέτο δανεισμό και με νέο συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι το 2022. Στην Ενωση πάντως τον περιμένουν στην Ελλάδα το ταχύτερο δυνατό για την παρουσίαση και τις υπογραφές. Ο Μιγκέλ Καρντόσο, πάντως, σε πρώτη φάση θα έχει στη διάθεση του τον παίκτη που ήθελε πολύ. Ειδικά μετά το κακό τέλος και στην υπόθεση Κροβίνοβιτς με την Μπενφίκα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024