Όταν μάθαμε για πρώτη φορά ότι ο ηθοποιός Σεθ Ρόγκεν βρήκε καινούργιο χόμπι, όλοι έσπευσαν να μάθουν ποιο είναι! Ο χολιγουντιανός σταρ λοιπόν δημιουργεί κεραμικά!

Ως καινούργιος κεραμοποιός ο ίδιος, ήταν ευχάριστο να βλέπουμε ένα αστέρι του Χόλιγουντ να διαδίδει το «ευαγγέλιο της κεραμικής». Ο ίδιος μάλιστα επικεντρώνεται στη δημιουργικότητα που του προκαλεί η νέα του ασχολία και ήταν ευχάριστο να βλέπουμε μια τέτοια προσωπικότητα να προωθεί τις θεραπευτικές δυνάμεις του πηλού. Ασφαλώς διαδικτυακά τρολς από Twitter έσπευσα να τον χλευάσουν, αλλά ο ίδιος δεν τσίμπησε!

Ο Ρόγκεν ξεκίνησε να εμφανίζει τις δικές του κεραμικές δημιουργίες στα μέσα Απριλίου στο Instagram. Με εύστοχα και αστεία σχόλια κάτω από τις λεζάντες του υποδεικνύοντας ότι είχε εγγραφεί σε μια τάξη κεραμικής για να μάθει να τα κατασκευάζει ο ίδιος φαίνεται πως χαίρεται πολύ με την νέα του ασχολία.

View this post on Instagram

I made these little vases.

A post shared by Seth (@sethrogen) on

Μάλιστα το περιοδικό GQ δημοσίευσε ένα άρθρο – αφιέρωμα στον ηθοποιό-κωμικό, στο οποίο συζήτησε το νέο του χόμπι.«Υπάρχει κάτι που είναι τόσο θεραπευτικό σε ‘αυτό» παραδέχτηκε. «Είναι σαν τη γιόγκα. Αν κάνατε γιόγκα και έπειτα δημιουργούσατε κάποιο αντικείμενο στο τέλος της προπόνησης σας.» Την επόμενη εβδομάδα, μοιράστηκε ένα tweet και ένα ίδιο Instagram post, με μια εικόνα από έξι κεραμικά δοχεία, καθένα διακοσμημένο με άνθη και στη λεζάντα έγραψε «Εγώ έφτιαξα αυτά τα μικρά αγγεία.»