Οικονομική υποστήριξη στα παιδιά των δολοφονηθεισών γυναικών, από το serial killer της Κύπρου, αποφάσισε να δώσει η Κύπρος.
Όπως αναφέρει το sigmalive.gr, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να δοθεί ως οικονομική υποστήριξη των παιδιών των δολοφονηθεισών γυναικών το ποσό των 17.000 ευρώ για το κάθε εξαρτώμενο παιδί.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «το Υπουργικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει ως δείγμα ελάχιστης, αλλά έμπρακτης υποστήριξης της Πολιτείας μετά από τα εγκλήματα που συντάραξαν τον τόπο, την οικονομική υποστήριξη των παιδιών των δολοφονηθεισών γυναικών με το ποσό των 17.000 ευρώ προς το παρόν για το κάθε εξαρτώμενο παιδί».
«Οι γυναίκες αυτές ήρθαν στη χώρα μας να εργαστούν, επενδύοντας έτσι σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους. Ως Πολιτεία έχουμε την ηθική υποχρέωση να υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων