Μια άκρως ενδιαφέρουσα, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή One Talk Weekend ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος με το κόμμα, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην Αθηναϊδα Νέγκα ο κ. Γεωργιάδης καταλόγισε προεκλογικούς σκοπούς στο έκτακτο ΚΥΣΕΑ που συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «κακοπαιγμένο θέατρο».

Στη συνέχεια, με αφορμή το προεκλογικό του σποτ, αναφέρθηκε στις δημόσιες εμφανίσεις του στα ΜΜΕ, λέγοντας πως είναι ένας από τους ρόλους του πολιτικού να μπορέσει να επικοινωνήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους το πρόγραμμά του.

Διευκρίνισε, δε, ότι ο ίδιος έχει σταματήσει να πουλάει βιβλία. Στη συνέχεια εξέφρασε την αγάπη του για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλώνοντας την πίστη του στη Δύση.

«Μου αρέσει πολύ που η αριστερή κυβέρνηση έγιναν πιο φιλοαμερικάνοι από εμένα» συμπλήρωσε. Όσον αφορά αυτούς που τον κατηγορούν ότι τσιρίζει είπε ότι έχουν δίκιο, αφού είναι κάτι που έχει από το σχολείο. Μάλιστα, όπως είπε, έχει πάει σε γιατρούς και έχει μάθει τρόπος να το μετριάσει.

Υπογράμμισε, δε, ότι δεν του αρέσει να επιβάλλεται με τη δυνατή φωνή, αλλά με τα επιχειρήματα και «μπορώ να το κάνω» είπε.

Κληθείς να απαντήσει αν υπάρχει γραμμή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να ρίξει τους τόνους του, απάντησε πως πρόκειται για δική του απόφαση να είναι πιο low profile. «Μετά τις ευρωεκλογές είπα ότι δεν χρειαζόταν να κάνουμε όσα κάναμε πριν» και εξήγησε πως «οι τσακωμοί Άδωνι – Πολάκη είναι πια ντεμοντέ».

Ερωτηθείς αν η Νέα Δημοκρατία είναι ένα συντηρητικό κόμμα, είπε πως από τη μια αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει και από την άλλη η λέξη «συντηρητικό» δεν είναι κακή. «Είμαστε εμείς συντηρητικοί και είναι ο Τσίπρας προοδευτικός που είναι ένας Μαυρογιαλούρος σε άλλο σώμα και νεότερη ηλικία» είπε.

Αναφορικά με την αντίδραση των αγορών στην νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές είπε πως «έχει φέρει κέρδος στη χώρα πριν καν γίνει πρωθυπουργός».

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα, εφόσον η ΝΔ βρεθεί στην εξουσία υπογράμμισε πως σκοπεύουν να μειώσουν τους φόρους μικραίνοντας το κράτος, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε καμία απόλυση, αλλά πετυχαίνοντας το 5 προς 1. Τέλος, κατέστησε σαφές στην Νέα Δημοκρατία πάνε για ανάπτυξη 4% από τον πρώτο χρόνο.

Πηγή: onetv.gr