Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώφη Γεννηματά: Έχει έρθει η ώρα να ψηφίσουμε με βάση τη λογική

Φώφη Γεννηματά: Έχει έρθει η ώρα να ψηφίσουμε με βάση τη λογική

Στις 7 Ιουλίου συναντιόμαστε ξανά με το Κίνημα Αλλαγής, ισχυρή προοδευτική δύναμη με προτάσεις και λύσεις για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, τόνισε από την Αργολίδα η Φώφη Γεννηματά

Μετά την περιοδεία της στην αγορά του Άργους (σιταγορά), η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μαζί με τον βουλευτή Γιάννη Μανιάτη και τους υπόλοιπους υποψηφίους στην Αργολίδα, επισκέφθηκε πρότυπη βιομηχανία ηλιακών, λίγο έξω από το Άργος.

Αφού ενημερώθηκε για την παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης, από τις πρωτοπόρες στην Ευρώπη, η κυρία Γεννηματά δήλωσε ότι στηρίχθηκε σημαντικά στο ξεκίνημα από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και που έχει στόχο να ενισχύσει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, να ανακουφίσει τα νοικοκυριά, να βοηθήσει τον τομέα της οικοδομής.

Η κυρία Γεννηματά πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει πρόταση νόμου στη Βουλή, ώστε να διπλασιαστεί το κονδύλι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να δοθούν γενναία φορολογικά κίνητρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, περίπου 50.000, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Με το σχέδιο Ελλάδα, το σχέδιό μας για την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, που είναι η απάντησή μας για την έξοδο από την κρίση. Με το σχέδιό μας αυτό στηρίζουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και ελληνικά νοικοκυριά που χρειάζονται ανάσα από τη θηλιά στο λαιμό που μας φόρεσαν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ακροδεξιάς. Στις 7 Ιουλίου έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να ψηφίσουμε με βάση τη λογική, τη λογική που λέει ότι χρειάζεται ισχυρό αντίβαρο απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές και την ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία, αλλά και ισχυρό αντίβαρο απέναντι στον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που απέδειξε ότι δεν αξίζει να είναι κυβέρνηση στον τόπο και προφανώς δεν μπορεί να είναι και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Στις 7 Ιουλίου συναντιόμαστε ξανά με το Κίνημα Αλλαγής. Ισχυρή προοδευτική δύναμη με προτάσεις και λύσεις για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού» κατέληξε η κυρία Γεννηματά.

Επόμενος σταθμός για την κυρία Γεννηματά ήταν το Ναύπλιο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο και πολίτες στην ιστορική πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της παλαιάς πόλης.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024