Την επιθυμία του να παραμείνει στην Πορτογαλία εξέφρασε ο Ρούμπεν Σεμέδο, με τον άσο της Ρίο Αβε να προαναγγέλλει εξελίξεις μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο 25χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος είναι ένα από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις που έκανε στην Ιβηρική Χερσόνησο, τόνισε ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα του και θα γνωρίζει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι Πόρτο και Μπενφίκα για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό που δύο τόσο σπουδαίες ομάδες τον έχουν ξεχωρίσει και θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι τιμητικό για μένα να με συνδέουν με τις Πόρτο και Μπενφίκα. Είναι ένα δείγμα αναγνώρισης της δουλειάς μου. Δεν υπάρχουν λέξεις του να περιγράψεις το συναίσθημα να παίζεις σε μεγάλη πορτογαλική ομάδα. Για την δική μου περίπτωση δεν υπάρχει κάτι περίεργο ή αρνητικό. Θα ήθελα να μείνω στην Πορτογαλία. Το προτιμώ. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, κάτι που δείχνει πως έκανα καλή δουλειά. Θα ήθελα όμως να συνεχίσω στην Πορτογαλία. Θεωρώ πως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει κλείσει το θέμα μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας