Στο πρόσωπο του Βίτορ Σάο Μπέντο βρήκε η Ξάνθη το αντικαταστάτη του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Η ακριτική ομάδα έφερε στην Ελλάδα τον Πορτογάλο πορτιέρο και το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτησή του.
Ο 26χρονος τερματοφύλακας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου με τα χρώματα της Κοβίλια, με την οποία πραγματοποίησε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά και μία στο Λιγκ Καπ.
Εκτός από την Κοβίλια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Νασιονάλ και Φαρένσε. Πλέον, μετακομίζει μόνιμα στην Θράκη, με στόχο να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Vítor São Bento».
Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση για τους αντιπάλους της ελληνικής ομάδας που θα πάρει το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Σαμπαντέλ και θα δώσει να βρεθεί σε ένα ακόμη Final Four Champions League – Φιλοδοξεί να μιμηθεί το κατόρθωμα των αντρών, αλλά και της ομάδας μπάσκετ