Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν προχωράει για Φορτούνη, ανακοίνωσε Φορνάλς η Γουέστ Χαμ

Δεν προχωράει για Φορτούνη, ανακοίνωσε Φορνάλς η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Φορνάλς για τα επόμενα πέντε χρόνια και αυτόματα κλείνει η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη για τα σφυριά

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του ισπανού επιτελικού μέσου Φορνάλς βάζοντας τέλος στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη.

Τα σφυριά ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού και σύμφωνα με δημοσιεύματα κατέθεσαν επίσημη πρόταση στους ερυθρόλευκους, η μεταγραφή όμως δεν προχώρησε, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Έτσι η Γουέστ Χαμ κινήθηκε για την απόκτηση του Φορνάλς, που αγωνιζόταν στη Βιγιαρεάλ και σήμερα ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία. Ο Φορνάλς είναι πλέον η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή των σφυριών (28 εκατ. ευρώ, με τον Φελίπε Άντερσον να είναι η ακριβότερη (40 εκατ. ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τις δύο πλευρές να έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλο ένα έτος.

«Θέλω ο σύλλογος να συνεχίζει να στοιχηματίζει σε νέους και φιλόδοξους ανθρώπους, που θέλουν να τα πάνε καλά μακροπρόθεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Φορνάλς στις πρώτες του δηλώσεις.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024