Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκιστ : «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν εξαρτάται από μένα»

Γκιστ : «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν εξαρτάται από μένα»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για το μέλλον του

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τζέιμς Γκιστ, μετά τη νίκη του Τριφυλλιού επί του Προμηθέα με 111-77 και την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος.

«Θέλω να μείνω, αλλά δυστυχώς η απόφαση δεν είναι στα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος παράλληλα αποθέωσε τον Ρικ Πιτίνο. Όπως ανέφερε, ο έμπειρος προπονητής έδωσε κίνητρο στους παίκτες του και τους βοήθησε να φτάσουν στον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Προμηθέα για την πορεία του στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Είναι μία δυνατή ομάδα με καλό προπονητή».

Για την εμπειρία του: «Μιλάω σε όλους ως ηγέτης ανεξάρτητα από το πόσο είμαι εδώ, άσχετα από την εμπειρία μου. Θέλω να δώσω λίγη από την σοφία από το πνεύμα μου. Πολεμήσαμε μέσα στην χρονιά και τα καταφέραμε».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι διαφορετικός προπονητής από τον Πασκουάλ. Ο Πιτίνο μας ξύπνησε, μας έδωσε κίνητρο. Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής ακολουθείς τα συστήματα που αυτός δείχνει. Κανείς δεν περίμενε ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ. Χάσαμε από την Ρεάλ Μαδρίτης, μία καλή ομάδα. Τελειώσαμε την χρονιά με το πρωτάθλημα ένα σπουδαίο επίτευγμα».

Για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη με τον κόσμο, το μπάσκετ και το φαγητό της. Έρχομαι για να ζήσω εδώ πέρα. Ειδικά όταν παίζουμε για έναν τίτλο. Δυστυχώς η απόφαση δεν είναι στα χέρια μου. Μετά την Αμερική είναι δεύτερο σπίτι μου».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024