Γιατράς: «Περήφανος για τους παίκτες του Προμηθέα»
Ο τεχνικός του Προμηθέα Μάκης Γιατράς παρά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι είναι περήφανος για την ομάδα του και έδωσε συγχαρητήρια στους Πράσινους για τον τίτλο
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 111-77 του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.
Η βαριά ήττα, πάντως, δεν στεναχώρησε καθόλου τον τεχνικό των Πατρινών, Μάκη Γιατρά, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του και επισήμανε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του.
Παράλληλα, συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έκανε ειδική μνεία στην πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Τριφυλλιού.
«Ήταν ένα παιχνίδι – γιορτή, σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Βάλαμε κάποια νέα παιδιά, είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και συνεχίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
- Γλυκά Νερά: Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ
- Fidelity International: Η επενδυτική στρατηγική του 2026
- Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες
- Διαδηλωτής εισέβαλε στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και αντικατέστησε την σημαία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]



