Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγριος καβγάς Βελόπουλου- Στάη: Τον «στρίμωξε» στις ερωτήσεις και αποχώρησε

Αγριος καβγάς Βελόπουλου- Στάη: Τον «στρίμωξε» στις ερωτήσεις και αποχώρησε

Τα βρόντηξε και έφυγε ο Κυριάκος Βελόπουλος όταν η Ελλη Στάη τον στρίμωξε στις ερωτήσεις.

Τα βρόντηξε και έφυγε ο Κυριάκος Βελόπουλος όταν η Ελλη Στάη τον στρίμωξε στις ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Σταη, αλλά δεν φάνηκε και τόσο πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Γκρινιάζοντας αρχικά στην Ελλη Στάη που άργησαν να τον «βγάλουν» στον αέρα με αποτέλεσμα ο ευρωβουλευτής να περιμένει μία ώρα, ο Κυριάκος Βελόπουλος άρχισε να μιλά με «υφάκ黨στην παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία η Ελλη Στάη ζήτησε την τοποθέτησή του για την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα ακροδεξιά κόμματα.

Εκεί υπήρξε η πρώτη ένταση καθώς η Ελλη Στάη ζήτησε από τον Κυριάκο Βελόπουλο να μην τους… μαλώνει και να μην τους κάνει υποδείξεις.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η γνωστή παρουσιάστρια του ζήτησε να τοποθετηθεί για την δήλωσή που είχε κάνει, λέγοντας «τα πολύ ναζιστικά μας βρίσκουν αντίθετο».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε από την Έλλη Στάη να μην κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να αντιδράσει και ο Κυριάκος Βελόπουλος να αποχωρεί από το πλατό.

Αναλυτικά η στιχομυθία:

«Αυτό είναι δική σας ερμηνεία ή του Κυριάκου Μητσοτάκη; Εγώ δεν το άκουσα έτσι. Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Έχω να πω στον Κυριάκο Μητσοτάκη το εξής: άλλο οι ναζιστές άλλο οι πατριώτες. Οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς και αν εγώ είμαι ο ηθικός ή φυσικός αυτουργός που θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή, τους ναζιστές δηλαδή, θα είμαι περήφανος. Αυτό το είπα πρώτος εγώ και το δήλωσα. Δεύτερον εγώ δεν έκαναν σκι στην Κόρινθο ενώ κάναμε συλλαλητήρια στην Αθήνα κ. Θεοδωρικάκο, ο αρχηγός σας ήτανε».

«Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», του είπε η Έλλη Στάη. «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», αποκρίθηκε λίγο αργότερα ο πολιτικός. «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η δημοσιογράφος. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Έλλη Στάη να του απαντά «σας μιλάω μια χαρά».

Στην επόμενη ερώτηση για δικό του παλιότερο σχόλιο «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο», ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την Έλλη Στάη ότι κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του.  «Τις τρολιές της ΝΔ όχι σε μένα» απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024