Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Vision M Next Concept: Eξηλεκτρισμός επιδόσεων

ΒΜW Vision M Next Concept: Eξηλεκτρισμός επιδόσεων

Η BMW δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής ενός νέου πρωτότυπου μοντέλου το οποίο με τη σειρά του θα αναλάβει να αποτυπώσει το όραμα μιας νέας ηλεκτροκίνητης εποχής για τον εσωτερικό βελτιωτικό οίκων των Βαυαρών, M Division.

Η βαυαρική φίρμα σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον, πιθανότατα από την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου στην έδρα της στο Μόναχο, να αποκαλύψει ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα αποτελέσει το σχεδίασμα για την μελλοντική εξέλιξη των προϊόντων του M Division.

Επί του παρόντος, η BMW περιορίζεται στο να δημοσιοποιήσει ορισμένες εξαιρετικά αφαιρετικές εικόνες τμημάτων του νέου πρωτότυπου μοντέλου, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις, και παρόλο που από μια προσεκτική όσο και συνδυαστική παρατήρηση στις αποσπασματικές όψεις του concept car καθιστά σαφές ότι πρόκειται για ένα coupe sportscar, τα σημαντικά νέα στην προκειμένη περίπτωση προκύπτουν από την ονομασία του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες συνήθειες της BMW, η συνεκφορά Vision Next χρησιμοποιείται σε αμιγώς ηλεκτρικές υλοποιήσεις και σε συνδυασμό με τις διαθέσιμες πληροφορίες το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για το M Next Concept το οποίο θα αναλάβει να αποτυπώσει το όραμα αμιγώς ηλεκτροκίνητων εκδόσεων επιδόσεων με την υπογραφή του M Division.

Εξάλλου, προσφάτως ο επικεφαλής του M Division, Markus Flasch,  επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τα σχέδια της BMW για τη δημιουργία εκδόσεων επιδόσεων με «ηλεκτρική χροιά», εξηγώντας ότι σύντομα ένα μοντέλο με το διακριτικό “i” θα επωφεληθεί της φροντίδας του M Division στο πλαίσιο μιας νέας συνεργασίας μεταξύ της μονάδας iPerformance η οποία επιφορτίζεται με τις ηλεκτρικές εφαρμογές του ομίλου και του εσωτερικού βελτιωτικού οίκου των Βαυαρών.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024