ΠΑΟΚ : Πούλησε στο εξωτερικό 19χρονο επιθετικό
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Γιώργου Τζοβάρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
Την μεταγραφή του Γιώργου Τζοβάρα, στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γνωστοποίησε πως θα διατηρηθεί ποσοστό μεταπώλησης και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Γιώργου Τζοβάρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Να θυμίσουμε πως ο Δικέφαλος στις διαπραγματεύσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει βάλει και μια μεγάλη ρήτρα σε περίπτωση επαναπατρισμού του Τζοβάρα».
- Ηράκλειο: Γάτα κατάπιε 11 λαστιχάκια για τα μαλλιά – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- Ακίνητα: Πώς αλλάζει ο χάρτης το 2026 – Ακριβά ακίνητα, χαμηλή διαθεσιμότητα και επενδύσεις υψηλού ρίσκου
- Καφέ: Οι Έλληνες που στέλνουν τον freddo στο εξωτερικό
- Αθήνα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αμερικής – Επί ποδός η πυροσβεστική
- Οι επιχειρηματικές κινήσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκτός γηπέδων
- Μίμης Δομάζος: Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του

