Η ΠΑΕ Άρης βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Αλέκο Ράντο εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.
Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία σήμερα (13/06) και αυτό που απομένει είναι μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Ο Ράντος αναμένεται να αναλάβει άμεσα καθήκοντα, καθώς η «πρώτη» του Άρη είναι προγραμματισμένη σε λίγες μέρες.
Ο Αλέκος Ράντος ξεκίνησε την καριέρα του ως τερματοφύλακας στον Πιερικό (1983-88) πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό για την επόμενη δεκαετία (1988-98). Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό (1998-99), στον ΠΑΣ Γιάννινα (1999-01) και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2001-02), στον οποίο έπειτα παρέμεινε ως προπονητής τερματοφυλάκων. Από το 2005 διατηρούσε το ίδιο πόστο στον Ολυμπιακό, με ένα σύντομο τρίμηνο διάλειμμα το 2012.
Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο των κίτρινων, καθώς ο Ράντος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους τερματοφύλακες των κίτρινων.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.