Η αποθέωση των Αλβανών για Μπουλάρι και ο φόβος να μην γίνει… Ντουρμισάι
Ο προπονητής της Κ21 της Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι, αποθέωσε τον Εμιλιάνο Μπουλάρι και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι ο 18χρονος άσος θα πρέπει να παίξει πάση θυσία για την Αλβανία και να μην εξελιχθεί σε νέο… Ντουρμισάι
Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι έχει αρχίσει να γράφει τη δική του ιστορία με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για την Κ21 της χώρας του.
Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τουρκία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος K21, που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, μπήκε ως αλλαγή στο 85’ και δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς