Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μπρούνο, εξελίξεις με Ολυμπιακό

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μπρούνο, εξελίξεις με Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο θα έρθει στη χώρα μας, πιθανότατα για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, που είχε παγώσει εδώ και αρκετές μέρες

Ο Ολυμπιακός είχε κυνηγήσει την περίπτωση του Μπρούνο πριν μερικές βδομάδες με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου που ξεχώρισε την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Η μεταγραφή δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης ήθελε, αλλά η ομάδα του, Λασκ Λιντς δεν ήταν πρόθυμη να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα και είχε υπέρογκες απαιτήσεις. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν «πάγωσαν» την υπόθεση και η μετακίνηση του Μπρούνο δεν προχωρούσε.

Πλέον όμως φαίνεται ότι μπαίνει σε μια σειρά η μεταγραφή, καθώς ο Μπρούνο σήμερα ή το αργότερο αύριο θα βρεθεί στην Αθήνα, μετά τις διακοπές του στη Βραζιλία. Ο μεσοεπιθετικός της αυστριακής ομάδας λέγεται πως θα έρθει στη χώρα μας για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του φέρεται να είναι στην τελική της ευθεία, αφού ο Βραζιλιάνος χαφ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες. Εφόσον αυτό έχει συμβεί πολύ δύσκολα η ομάδα του να κάμψει τόσο μεγάλη αντίσταση και να μην του επιτρέψει να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, οπότε αναμένονται άμεσα εξελίξεις για το μέλλον του.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024