Ο Ολυμπιακός είχε κυνηγήσει την περίπτωση του Μπρούνο πριν μερικές βδομάδες με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου που ξεχώρισε την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Η μεταγραφή δεν προχώρησε, καθώς ο παίκτης ήθελε, αλλά η ομάδα του, Λασκ Λιντς δεν ήταν πρόθυμη να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα και είχε υπέρογκες απαιτήσεις. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν «πάγωσαν» την υπόθεση και η μετακίνηση του Μπρούνο δεν προχωρούσε.

Πλέον όμως φαίνεται ότι μπαίνει σε μια σειρά η μεταγραφή, καθώς ο Μπρούνο σήμερα ή το αργότερο αύριο θα βρεθεί στην Αθήνα, μετά τις διακοπές του στη Βραζιλία. Ο μεσοεπιθετικός της αυστριακής ομάδας λέγεται πως θα έρθει στη χώρα μας για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του φέρεται να είναι στην τελική της ευθεία, αφού ο Βραζιλιάνος χαφ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες. Εφόσον αυτό έχει συμβεί πολύ δύσκολα η ομάδα του να κάμψει τόσο μεγάλη αντίσταση και να μην του επιτρέψει να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι, οπότε αναμένονται άμεσα εξελίξεις για το μέλλον του.