Ύστερα από το τρεμπλ της περιόδου 2016-17 (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάλεντζ Καπ) και το νταμπλ της σεζόν 2018-19 η 30χρονη κεντρική Αλίκη Κωνσταντινίδου ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό και παραμένει στη χώρα των ερυθρόλευκων θαυμάτων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αλίκη Κωνσταντινίδου, η οποία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Γυναικών.

Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Αλίκη Κωνσταντινίδου ανέφερε τα εξής: «Για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, μια χρονιά που δείχνει να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες με αρκετές αλλαγές στην ομάδα μας και νέα πρόσωπα που θα ανανεώσουν τον κορμό μας.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που και φέτος η ομάδα δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την ευχαριστώ για αυτό! Το επίπεδο του πρωταθλήματος φαίνεται να ανεβαίνει και σίγουρα όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο! Εδώ είμαστε λοιπόν!

Είναι δύσκολο να παραμείνεις για χρόνια στην κορυφή, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα και για να αντιμετωπίζει όλες τις αγωνιστικές προκλήσεις! Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα!»

Γράψτε το σχόλιο σας