Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ πρόταση Ολυμπιακού σε Φορτούνη για ανανέωση

Σούπερ πρόταση Ολυμπιακού σε Φορτούνη για ανανέωση

Ο Ολυμπιακός θέλει να «δέσει» τον Κώστα Φορτούνη στο λιμάνι και οι Πειραιώτες κατέθεσαν σούπερ προσφορά στον 26χρονο άσο για τριετές συμβόλαιο με απίστευτες αποδοχές για τα ελληνικά δεδομένα

Τον θέλει και το δείχνει! Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να μην πορευτεί μαζί με τον Κώστα Φορτούνη και του το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης για ακόμη τρία χρόνια στον διεθνή άσο και οι αποδοχές που του προσφέρουν είναι κάτι παραπάνω από εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Φορτούνη λήγει το επόμενο καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντησή του που ελπίζουν φυσικά ότι θα είναι θετική.

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ και τα δημοσιεύματα από την Αγγλία που ανέφεραν ότι δεν έχει υπάρχει επίσημη πρόταση από τα «σφυριά», από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως έγινε πρόταση, 11.3 εκατ. ευρώ η οποία φυσικά και είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις του συλλόγου για να μπει έστω και σε συζητήσεις.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024