Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγκαλιές, πειράγματα και «πηγαδάκια» - Μία ωραία ατμόσφαιρα στο Μέγαρο

Αγκαλιές, πειράγματα και «πηγαδάκια» – Μία ωραία ατμόσφαιρα στο Μέγαρο

Μία... ωραία ατμόσφαιρα επικρατούσε χθες, το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής όπου ο πρωθυπουργός μαζί με κορυφαίους υπουργούς παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία

Μία… ωραία ατμόσφαιρα επικρατούσε χθες, το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής όπου ο πρωθυπουργός μαζί με κορυφαίους υπουργούς παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.

Αγκαλιές, χτυπήματα στην πλάτη,  πειράγματα, «πηγαδάκια» μεταξύ συντρόφων όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Μέγαρο βρέθηκαν εκπρόσωποι των  53+, η… Δεξιά πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη όπως η Έλενα Κουντουρά, εκπρόσωποι της «πλατιάς απεύθυνσης» όπως ο Στέφανος Τζουμάκας καθώς και πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ σαν τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο οποίος οψίμως εμφανίζεται ακόμη πιο φανατικός συριζαίος  και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Η χθεσινή εκδήλωση επιφύλασσε και μία έκπληξη σε όσους έδωσαν το παρών καθώς ο… ακριβοθώρητος Τέρενς Κουίκ έκανε μία μικρή ανάπαυλα από τα ταξίδια του ανά την υφήλιο και έσπευσε να στηρίξει το κυβερνητικό πρόγραμμα Τσίπρα για την επόμενη τετραετία. Εκεί βρισκόντουσαν εκπρόσωποι της Προοδευτικής Συμμαχίας, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο οποίος πρόλαβε μετά την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ να γευτεί έστω και λίγο τη γλυκιά γεύση της εξουσίας – με το υπουργείο Πολιτισμού – ο «διαβαστερός» Κώστας Ζουράρις ο οποίος συνεπαρμένος προφανώς από την ομιλία του πρωθυπουργού και τις εξαγγελίες που έκανε διακρίνεται σε μία από τις φωτογραφίες να περιστοιχίζεται από τον Νίκο Φίλη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή διαβάζοντας ένα βιβλίο.


Παρακολουθώντας τα «πηγαδάκια», τη χαλαρή ατμόσφαιρα που υπήρχε αλλά και τα χαμόγελα ορισμένων εκ των κυβερνητικών στελεχών, θα έλεγε κανείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις βγήκε νικητής από μία εκλογική αναμέτρηση.

Αν εξαιρέσουμε τον κατηφή πρωθυπουργό ο οποίος προσπαθούσε να εμφυσήσει ελπίδες στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει χαθεί το… παιχνίδι των εκλογών, οι υπόλοιπες εικόνες με τα χαμογελαστά πρόσωπα δεν μαρτυρούσαν την εικόνα μίας καταρρέουσας  κυβέρνησης.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να απουσιάζει ο Στέφανος Τζουμάκας ο οποίος μάχεται με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεφύγει από τα χαμηλά ποσοστά.

Στην εκδήλωση για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών και στελέχη τα οποία «μαύρισαν» οι ψηφοφόροι στις πρόσφατες ευρωεκλογές αλλά και στις  δημοτικές και περιφερειακές εκλογές . Μεταξύ αυτών ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Ρένα Δούρου, ο Νάσος Ηλιόπουλος και αρκετοί ακόμη.

Ο Νίκος Παππάς ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τις σχέσεις του με τον Μανώλη Πετσίτη, δέχθηκε χθες, «συντροφικές» αγκαλιές και ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενος.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024