Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θ. Θεοχαρόπουλος στο One Channel: Καλούμε τη ΝΔ να παρουσιάσει το πρόγραμμά της

Θ. Θεοχαρόπουλος στο One Channel: Καλούμε τη ΝΔ να παρουσιάσει το πρόγραμμά της

Στις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή One Talk ο υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Στις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή One Talk ο υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Μιλώντας για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τη συντριβή της κυβέρνησης είπε πως «το έδαφος στις ευρωπαϊκές κάλπες είναι πρόσφορο για μηνύματα και συνήθως αυτά είναι προς τις κυβερνήσεις» ωστόσο τόνισε ότι «στις βουλευτικές εκλογές ο λαός αποφασίζει για το μέλλον του».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να παρουσιάσει το πρόγραμμά της σε κάθε ένα θέμα, όπως –σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έκανε το βράδυ της Δευτέρας από το Μέγαρο Μουσικής ο ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε επίσης σε «κρυφό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας» εξηγώντας ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργό έκανε απολύσεις και διόριζε στο δημόσιο διευθυντές χωρίς αξιολόγηση» ενώ συμπλήρωσε «ακούμε τον τομεάρχη εργασίας να μιλάει εναντίον της ρύθμισης των 120 δόσεων και την άλλη μέρα να το παίρνει πίσω.

Ακούμε να μπερδεύουν την 7ημερη εργασία με την 7ημερη λειτουργία και να προσπαθούν να το εξηγήσουν τις επόμενες ημέρες. Ακούμε στο ασφαλιστικό διάφορα με τον τύπο Πινοσέτ, να το παίρνουν πίσω τις επόμενες ημέρες.

Αυτά ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι υπάρχει ένα σχέδιο, το οποίο προσπαθούν να μην το αποκαλύψουν, όμως αποκαλύπτεται». Στη συνέχεια μιλώντας για το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού υπογράμμισε ότι είναι πλήρως κοστολογημένο υπογράμμισε πως «στόχος μας για την επόμενη 4ετία είναι 500 χιλιάδες νέες θέσεις» καθώς και «7,5% αύξηση του κατώτατου μισθού».

Ερωτηθείς για όλες τις προεκλογικές παροχές του κυβερνώντος κόμματος απάντησε ότι «μας κατηγορούν για επιδοματική πολιτική, όμως ακόμα και στη Σουηδία έχουν επιδόματα».

Τέλος, για τον τουρισμό ανέφερε πως πρόκειται για εθνική υπόθεση και «πρέπει να μείνει μακριά από μικροκομματικές αντιπαλότητες». «Έχουν γίνει πολλά στον τουρισμό» συνέχισε και συμπλήρωσε «δίνουμε έμφαση στις υποδομές και τον θεματικό τουρισμό».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024