
Αλλάζει απότομα ο καιρός: Έρχεται χαλάζι και βροχές
Αλλάζει εντελώς το σκηνικό του καιρού σήμερα.
Αλλάζει εντελώς το σκηνικό του καιρού σήμερα.
Συγκεκριμένα ο καιρός μας επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς από τον καύσωνα του Σαββατοκύριακου «περνάμε» στις βροχές και στο χαλάζι.
Σύμφωνα με το meteo.gr, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως από το μεσημέρι και μετά σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές, στα ορεινά της Κρήτης, στο Βόρειο-Βορειοανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.
Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες που διαμορφώνονται αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων.
Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως το βράδυ της Τρίτης καθώς και οι περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων.
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη


