Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, σε σειρά μηνυμάτων του στο Twitter, κατηγόρησε την Ευρώπη για υποτίμηση του ευρώ ενώ έβαλε επίσης στο στόχαστρο την αμερικανική νομισματική πολιτική προχωρώντας σε νέες επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας.
«Το Ευρώ και άλλα νομίσματα είναι υποτιμημένα έναντι του δολαρίου, γεγονός που βάζει τις ΗΠΑ σε πολύ μειονεκτική θέση», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter χωρίς να δώσει κανένα στοιχείο. Επιτέθηκε επίσης στα αμερικανικά επιτόκια υποστηρίζοντας πως είναι υπερβολικά υψηλά.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία