Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα έγιναν σε λάθος χρόνο

Όλα έγιναν σε λάθος χρόνο

Ήταν ένα λάθος προς τη χρονική στιγμή της Φώφης και του Βαγγέλη που στοίχισε στην παράταξη της κεντροαριστεράς και οι μόνοι κερδισμένοι είναι ο Σύριζα και η ΝΔ.

Μια σύγκρουση που τάραξε τα νερά στο πανελλήνιο, που έγινε σε λάθος χρόνο.

Μια ρήξη που είχε υψηλό ρίσκο σε μια δύσκολη συγκυρία, μια μέρα πριν από το άνοιγμα της κάλπης του β ‘ γύρου των αυτoδιοικητικών εκλογών και ένα μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές.

Για τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις που είχε και θα έχει στις εθνικές εκλογές, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος στις 7 Ιούλη.
Το ότι συμφωνεί ή δεν συμφωνεί κανείς προκαλεί αναμφισβήτητα πλήγμα στην ενότητα της παράταξης δημιουργώντας νέο κύκλο εσωστρέφειας και αναταράξεις με αποτέλεσμα πολλοί ψηφοφόροι να μην προσέλθουν στις κάλπες γιατί θύμωσαν και απογοητεύτηκαν από αυτή την αιφνιδιαστική και απρόσμενη συμπεριφορά, που τελικά ήταν ένας λόγος να χάσουμε δήμους και περιφέρειες, όπως το δήμο Ηρακλείου Κρήτης και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Ήταν ένα λάθος προς τη χρονική στιγμή της Φώφης και του Βαγγέλη που στοίχισε στην παράταξη της κεντροαριστεράς και οι μόνοι κερδισμένοι είναι ο Σύριζα και η ΝΔ.

Αν τώρα περιμένουμε από τους προοδευτικούς πολίτες ότι θα επανέλθουν με την υποψηφιότητα του Καμίνη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας το ευχόμαστε, όσο για τον Βενιζέλο ίσως και να ζητούσε την αφορμή να κάνει την ηρωική έξοδο σε μια ώρα κρίσιμη για την παράταξη.

Αλλά, τελικά, αυτοί που πόνεσαν, πικράθηκαν και πληγώθηκαν είναι οι χιλιάδες σύντροφοι, πιστοί στις αρχές και τις αξίες που μας άφησε ο ιδρυτής και ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου, τον οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε και συχνά να αναδεικνύουμε τις παρακαταθήκες αλλά και την αύρα που εκπέμπει ακόμα και σήμερα, που πραγματικά προκαλεί δέος και διεγείρει ακόμα και τους νεότερους που δεν τον έζησαν.
Τώρα είναι ώρα μάχης και οι μάχες κερδίζονται με τη συσπείρωση και τη συμμετοχή, θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και πικρίες και να συ στρατευθούμε και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κρατήσουμε ενωμένη την παράταξη όπως της αξίζει.

Σε αυτό το προσκλητήριο πρέπει να ανταποκριθούμε όλοι μαζί για να κρατήσουμε τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου του κινήματος της αλλαγής, ως μία δύναμη ευθύνης και σταθερότητας για τη χώρα που σήμερα την έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ η κοινωνία, μετά από τα τόσα δεινά που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024