Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Δάσκαλος κλείδωσε μαθητή στην τάξη - Απομακρύνθηκε με εντολή του υπ. Παιδείας

Απίστευτο: Δάσκαλος κλείδωσε μαθητή στην τάξη – Απομακρύνθηκε με εντολή του υπ. Παιδείας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο όταν σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, ένας δάσκαλος κλείδωσε 9χρονο παιδί στην τάξη,  αποχώρησε και παρέδωσε τα κλειδιά στη διεύθυνση του σχολείου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο όταν σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, ένας δάσκαλος κλείδωσε 9χρονο παιδί στην τάξη,  αποχώρησε και παρέδωσε τα κλειδιά στη διεύθυνση του σχολείου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τη λήξη του ωραρίου. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μάθημα,  ο δάσκαλος φέρεται να είπε στα παιδιά «θα μετρήσω έως το τρία και όποιος δεν έχει βγει έξω, θα τον κλειδώσω μέσα»!

Και έτσι έκανε. Ένας 9χρονος μαθητής ο οποίος δεν είχε προλάβει να κλείσει την τσάντα του, δεν πρόλαβε φυσικά και να βγει έξω από την αίθουσα. Ο δάσκαλος – σύμφωνα με την καταγγελία- κλείδωσε κανονικά την πόρτα της αίθουσας και παρέδωσε τα κλειδιά στη διεύθυνση του σχολείου, ενώ το παιδί βρισκόταν μέσα σε αυτήν! Για περίπου 20 λεπτά καταγγέλλουν οι γονείς ότι έμεινε το παιδί τους μέσα στην τάξη, φωνάζοντας για να του ανοίξουν, ενώ αποπειράθηκε να βγει και από το παράθυρο της τάξης του, όμως αυτή βρίσκεται στο δεύτερο όροφο και το παιδί – ευτυχώς- φοβήθηκε να κάνει την όποια κίνηση να εξέλθει.

Τελικά, η δασκάλα των Γερμανικών άκουσε κάποια στιγμή το 9χρονο παιδί που φώναζε και κίνησε τις διαδικασίες ώστε να του ανοίξουν και να το βγάλουν έξω. Σε κατάσταση σοκ το μικρό αγόρι περιέγραψε τι είχε συμβεί στους γονείς του, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου, τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ κατέθεσαν και μήνυση – δια του δικηγόρου τους κ. Δήμου Μουτάφη- κατά του δασκάλου.

Υπ. Παιδείας: Απομακρύνεται ο εκπαιδευτικός

Με εντολή του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας Κώστα Γαβρόγλου, απομακρύνεται από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, ο δάσκαλος που την Παρασκευή, 7 Ιουνίου κλείδωσε μαθητή στην αίθουσα της τάξης με τη λήξη των μαθημάτων.

Παράλληλα, ο Περιφερειακός  Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου άμεσα έδωσε εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Του θέματος έχει επιληφθεί και η Δικαιοσύνη μετά την προσφυγή του γονέα.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024