Στην ΑΕΚ θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Στάθης Ζαμπούνης.
Ο διεθνής εξτρέμ ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμα χρόνο με την Ένωση η οποία το ανακοίνωσε και επίσημα.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ πιστή στη διατήρηση του ελληνικού κορμού των ομάδων της με έμπειρους και γνώστες του Συλλόγου αθλητές, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχεια της συνεργασίας της με τον Στάθη Ζαμπούνη που θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ για τρίτη διαδοχική χρονιά.
Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ, στα δύο του χρόνια ως αθλητής της ΑΕΚ, έχει σημειώσει 86 συμμετοχές και 208 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας τον 14ο κορυφαίο σκόρερ της ιστορίας του “Δικεφάλου”.
Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Στάθης Ζαμπούνης, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ΑΕΚ για άλλο ένα χρόνο. Σίγουρα, η χρονιά δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο και όρεξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στόχος όλων μας να καταφέρουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε“.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα
ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή «προπόνηση» κόντρα Μύκονο Betsson (97-76), πριν τα ματς με τη Βαλένθια, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Κορυφαίοι Ρογκαβόπουλος και Μήτογλου.