Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βελόπουλος χαρίζει κεραλοιφές για τις αιμορροΐδες

Ο Βελόπουλος χαρίζει κεραλοιφές για τις αιμορροΐδες

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπερασπίστηκε τα προϊόντα που πουλάει στις τηλεοπτικές εκπομπές του

Το ποσό που πληρώνει στα περιφερειακά κανάλια προκειμένου να προβάλει τα προϊόντα που παράγει αλλά και τις πολιτικές του θέσεις αποκάλυψε στο News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και εκλεγμένος ευρωβουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται έδωσε απαντήσεις βάζοντας στο στόχαστρο τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο όπως είπε το μόνο κοινό που έχουν είναι το μικρό τους όνομα.

«Αφού τα μεγάλα κανάλια δεν μας παίζουν αγοράζουμε χρόνο στα περιφερειακά κανάλια. Πληρώνω 100.000 ευρώ το μήνα και το μισό χρόνο τον σπαταλάω στην προβολή των πολιτικών μου απόψεων» αποκάλυψε λέγοντας επίσης πως μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ και του ΣΔΟΕ τον έχουν ελέγξει πάνω από 20 φορές. «Δεν βρήκαν το παραμικρό. Καλά κάνουν και με ελέγχουν. Όλα είναι με τιμολόγια και παραστατικά» είπε.

Σε ερώτηση για τα προϊόντα που πουλάει στην τηλεόραση είπε πως είναι ελληνικά προϊόντα με ελληνική πατέντα και φόρμουλα και με καυστικό ύφος και χιουμοριστική διάθεση προθυμοποιήθηκε να χαρίσει τις κεραλοιφές που πουλάει σε «όσους ζορίζονται» επειδή είπε «είναι καλή για τις αιμορροΐδες».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024