Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη δήλωση Παπακώστα για αποδράσεις : Συμβαίνουν αυτά...

Απίστευτη δήλωση Παπακώστα για αποδράσεις : Συμβαίνουν αυτά…

Δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το κύμα αποδράσεων η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το κύμα αποδράσεων η (απερχόμενη) υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ δήλωσε ότι «συμβαίνουν αυτά…»

«Οι αποδράσεις δεν είναι θέμα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι διαχρονικό θέμα, συμβαίνουν αυτά» δήλωσε στην ΕΡΤ, όπου πιθανώς αισθανόταν πιο… χαλαρή.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παπακώστα έστρεψε τη συζήτηση στο κατά πόσο το σωφρονιστικό σύστημα κοινωνικοποιεί όσους μπαίνουν στη φυλακή.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στο ρόλο της ασφάλειας, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα αίτια που δημιουργούν την εγκληματικότητα.

Μετά τη γνωστή δήλωση για τα Εξάρχεια – Μονμάρτη, η Κατερίνα Παπακώστα επανήλθε για να εξηγήσει ότι το ζήτημα με τη δράση των αντιεξουσιαστών  δεν λύνεται με τις προσαγωγές.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση με τα ΑΕΙ, σχολίασε ότι «πρέπει ο πρύτανης να μας πει περάστε παρακαλώ και να λύσουμε το πρόβλημα εντός του Πολυτεχνείου».

«Αν πουν στην Αστυνομία ελάτε, σε πέντε λεπτά το θέμα θα πάψει να υπάρχει» τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αν δεν το κάνουν μόνοι τους θα υποχρεωθεί η Πολιτεία να φέρει άλλο νομικό πλαίσιο, προειδοποίησε. Παραδέχθηκε, βέβαια, πως αυτό θα είναι πλήγμα στην ακαδημαϊκή κοινότητα…

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024