Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας και Ζάεφ… φίλοι για πάντα

Τσίπρας και Ζάεφ… φίλοι για πάντα

Φίλος για πάντα μέχρι το τέλος της ζωής του δήλωσε σήμερα πως θα μείνει ο Ζόραν Ζάεφ με τον Ελληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρας. 

Φίλος για πάντα μέχρι το τέλος της ζωής του δήλωσε σήμερα πως θα μείνει ο Ζόραν Ζάεφ με τον Ελληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός της  Βόρειας Μακεδονίας ανέφερε πως το μέλλον της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι εγγυημένο και θετικό, τονίζοντας πως η Συμφωνία μόνο όφελος θα τους φέρει.

Όσο για την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές και κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Ζόραν Ζάεφ απάντησε λακωνικά πως «θα σεβαστούμε τις αποφάσεις τους» και πρόσθεσε:

«Εκτιμώ και σέβομαι τον φίλο μου Αλέξη Τσίπρα. Δημιουργήσαμε μια προσωπική φιλία. Ζήτησα ακόμη και από τους πολίτες να οικοδομήσουν μια τέτοια φιλία, όπως αυτή που έχω με τον πρωθυπουργό Τσίπρα. Και μάλλον θα παραμείνουμε φίλοι μέχρι το τέλος της ζωής μας, είτε θα είναι πρωθυπουργός είτε θα είμαι πρωθυπουργός. Γνωρίζω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών φέρνει μόνο όφελος. Η Συμφωνία επικυρώθηκε στα δύο κοινοβούλια και γνωρίζω ότι δεν υπάρχει πολιτικός ο οποίος να αντιτίθεται στα συμφέροντα των πολιτών που τηρούν τις συμφωνίες, οπότε το μέλλον αυτής της Συμφωνίας είναι εγγυημένο και θετικό», ανέφερε ο Ζάεφ.

«Σίγουρα οι πολίτες αποφασίζουν ποιον από εμάς θα φέρουν στην εξουσία, ποιον θα αντικαταστήσουν και πως θα τοποθετήσουν τους υποψηφίους στις χώρες τους» ανέφερε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024