Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας «δένει» τον MVP του Final 4 της Euroleague

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας «δένει» τον MVP του Final 4 της Euroleague

Σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους φαίνεται πως ήρθαν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ουίλ Κλάιμπερν, με τον Αμερικανό να υπογράφει για ακόμα δύο χρόνια

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε φέτος τον τίτλο της Euroleague και έπειτα από αυτήν την εξαιρετική πορεία θέλει να κρατήσει άθικτο τον βασικό κορμό της κρατώντας τους παίκτες που «τράβηξαν κουπί» κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να κρατήσει τον Ουίλ Κλάιμπερν αφού, όπως αναφέρει ρωσικό δημοσιεύμα, ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, φαίνεται πως δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα από το ΝΒΑ, όσον αφορά το φετινό καλοκαίρι, μένοντας έτσι τουλάχιστον για του χρόνου κάτοικος Μόσχας. Έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει και τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του τον 29χρονο.

Φέτος ο Κλάιμπερν πραγματοποίησε μια εξαιρετικό έχοντας στην Euroleague κατά μέσο όρο 13,6 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 35 ματς, ενώ ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης, αλλά και MVP του Final Four.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024