Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε στα χέρια δισεκατομμυριούχου η Φιορεντίνα

Πέρασε στα χέρια δισεκατομμυριούχου η Φιορεντίνα

Αλλάζει χέρια η Φιορεντίνα, καθώς ο Ιταλοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Ρόκο Κομίσο απέκτησε και επίσημα τις μετοχές της ομάδας

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως η οικογένεια Ντέλα Βάλε έψαχνε αγοραστή για τη Φιορεντίνα, προκειμένου να απαλλαχθεί από το βάρος της διαχείρισης του συλλόγου.

Ένας από εκείνους που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των «βιόλα» ήταν ο Ιταλοαμερικανός, Ρόκο Κομίσο, ο οποίος μάλιστα έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις είναι πλέον και με τη βούλα ο νέος ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας.

Όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα, ο δισεκατομμυριούχος απέκτησε τις μετοχές της Φιορεντίνα με το ποσό των 170 εκατ. ευρώ, με το σύλλογο πλέον να περνάει σε νέα εποχή.

«Ήμουν πάντα ένας φαν του ιταλικού ποδοσφαίρου και αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω που έχω την ευκαιρία να γράψω την επόμενη σελίδα στην ιστορία ενός θρυλικού συλλόγου όπως η Φιορεντίνα», είπε μεταξύ άλλων ο νέος ιδιοκτήτης των «βιόλα».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024