Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε αυξήσεις σε φάρμακα και ενέργεια»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης προανήγγειλε αυξήσεις σε φάρμακα και ενέργεια»

Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 6% σε φάρμακα και ενέργεια.

Τον κίνδυνο αυξήσεων σε φάρμακα και ενέργεια επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο μετά τις εκλογές να είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

«Στη σημερινή του παρέμβαση στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, ο αρχηγός της ΝΔ ανέφερε τον στόχο του «για δύο συντελεστές ΦΠΑ 22% και 11%»», αναφέρουν από την Κουμουνδούρου, σημειώνοντας ότι «αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα καταργηθεί ο μειωμένος συντελεστής του ΦΠΑ του 6%, στον οποίο, μεταξύ άλλων, εντάσσονται τα φάρμακα και η ενέργεια, με τα αγαθά αυτά να πηγαίνουν στο 11% ή στο 22%».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «πρόκειται για μία από τις πλέον επιζήμιες για το κοινωνικό σύνολο, αλλά και για την οικονομία, προτάσεις», καταλήγοντας πως «τη συγκεκριμένη προγραμματική θέση είχε πρωτοεξαγγείλει ο ίδιος στην ομιλία του στη ΔΕΘ το 2017 και την επαναλαμβάνει και σήμερα αποκαλύπτοντας το πραγματικό του πρόσωπο, βγάζοντας τη μάσκα του δήθεν προστάτη των ασθενέστερων και των μεσαίων στρωμάτων».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024