Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεροβασίλη για μεταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Το κράτος δεν μπορεί να παραλύει

Γεροβασίλη για μεταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Το κράτος δεν μπορεί να παραλύει

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν βλέπει κανένα ρουσφέτι πίσω τη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών και ζητά «να μη ρίχνουν λάσπη στην ΕΛ.ΑΣ. και τον αστυνομικό που δίνει μάχη στο δρόμο»

«Το κράτος δεν μπορεί να παραλύει, να σταματά και να λειτουργεί» απαντά η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη στις καταγγελίες των ομοσπονδιών αξιωματικών και αστυνομικών υπαλλήλων κατά του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και της κυβέρνησης  για τακτοποίηση των «δικών τους παιδιών».

Οι καταγγελίες έγιναν με αφορμή την απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να ορίσει τη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών, για το προσεχές Σάββατο, λίγες ώρες πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν κάνουν λόγο για «ανηθικότητα και παρανομία» και τονίζουν ότι «δεν θα γίνουμε συναυτουργοί της παρανομίας και της εξυπηρέτησης των «ημετέρων» με μια Ηγεσία, η οποία απέδειξε με τη στάση της, όχι μόνο τώρα αλλά πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ότι μόνο της μέλημα είναι η τακτοποίηση των «δικών τους παιδιών» και είναι ανεπαρκής για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων».

«Να μη ρίχνουν λάσπη στην ΕΛ.ΑΣ.»

Η κ. Γεροβασίλη πάντως δεν βλέπει κανένα ρουσφέτι πίσω τη συνεδρίαση του Ανώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών και ζητά «να μη ρίχνουν λάσπη στην ΕΛ.ΑΣ. και τον αστυνομικό που δίνει μάχη στο δρόμο».

Οι ανάγκες στα ζητήματα ασφαλείας δεν διακόπτονται σημείωσε για να προσθέσει. «Σηκώνουν θόρυβο ενώ ξέρουν ότι αυτή την εποχή, κάθε χρόνο γίνονται μεταθέσεις».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024