Η Φώφη Γεννηματά απάντησε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφέροντας ότι «ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι. Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά!!».
«Όμως ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο. Όπως υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, «Ο μεγάλος κίνδυνος για την ζωή των Ελλήνων και την χώρα, είναι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, δεσμεύσεις πρέπει άμεσα να αλλάξουν».
Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι «εγγύηση για την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων και την ανοδική πορεία της Ελλάδας είναι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής