Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κόρη του Αλβέρτου του Μονακό στα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα

Η κόρη του Αλβέρτου του Μονακό στα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα

H εγγονή της Γκρέις Κέλι και κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό θα συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Amazon «The Marvelous Mrs. Maisel».

Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι θα συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Amazon «The Marvelous Mrs. Maisel».

Η ηθοποιός, η οποία μέχρι στιγμής είχε μερικούς μικρούς ρόλους, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instragram, να φορά κοστούμι της βραβευμένης σειράς με πρωταγωνίστρια τη Ρέιτσελ Μπρόσναχαν.

Για το στιγμιότυπο έγραψε: «Συμμετέχοντας στην τηλεοπτική σειρά # themarvelousmrsmaisel στο σκηνικό της δεκαετίας του 1950 δεν μπορούσα παρά να θυμηθώ και να αντλήσω έμπνευση από τις όμορφες γιαγιάδες μου Γκρέις και Τζιν. Σας αγαπώ και μου λείπετε και οι δύο!».

Αν και δεν μπόρεσε να αποκαλύψει ποιον ρόλο θα έχει, η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι είπε στο Page Six ότι «πέρασε πολύ ωραία στα γυρίσματα».

Η Τζασμίν Γκρέις Γκριμάλντι μεγάλωσε στο Παλμ Σπρινγκς με τη μητέρα της Ταμάρα Ρότολο, η οποία είχε σχέση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Γνωρίστηκαν σε διακοπές στην Κυανή Ακτή, αλλά το ειδύλλιό τους έληξε σύντομα. Όταν η Ταμάρα Ρότολο διαπίστωσε πως έμεινε έγκυος, αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός γνώρισε τον πατέρα της όταν ήταν 11 ετών και από τότε διατηρούν πολύ καλή σχέση. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος την αναγνώρισε ως παιδί του το 2006.

Η Γκριμάλντι είναι και εγγονή της σταρ του Χόλιγουντ Γκρέις Κέλι, που παντρεύτηκε τον πατέρα του πρίγκιπα Αλβέρτου, πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό.

Σημειώνεται ότι η Γκρέις Κέλι πέθανε 10 χρόνια προτού γεννηθεί η Γκριμάλντι.

Το πολυβραβευμένο «The Marvelous Mrs. Maisel», ακολουθεί τη ζωή της Μίριαμ «Μιτζ» Μέιζελ (Μπροσνάχαν), μιας νοικοκυράς που ζει μετα δυο της παιδιά στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και μόλις έχει χωρίσει από τον σύζυγό της Τζόελ. Η Μιτζ σύντομα θα ανακαλύψει το ταλέντο της στο stand-up comedy και μαζί με τη μάνατζέρ της Σούζι, θα παρουσιάσουν αστείες ρουτίνες σε κλαμπ της Αμερικής.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024