Με αποφάσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, προχωρούν οι διαγωνισμοί για προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα.

Διαγωνισμοί για προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή με τη μέθοδο της μοριοδότησης που αναμένεται να μείνουν στον «αέρα» εν όψει εκλογών ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος σημείωναν πως ακόμα και αν ο Αρχηγός του ΛΣ Σταμάτης Ράπτης υπογράψει τις προκηρύξεις, το χρονικό περιθώριο ως τις 7 Ιουλίου είναι μικρό για να ξεκινήσει η διαδικασία συγκέντρωσης των δικαιολογητικών από τους υποψηφίους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το υπουργείο αναφέρει πως με αποφάσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, προχωρούν οι διαγωνισμοί, οι οποίοι έχουν ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως: α) Για την επιλογή και κατάταξη Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων ( ΦΕΚ 2045Β /4-6-2019) και β) Για την επιλογή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (Σ.Δ Λ/Φ) του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων (ΦΕΚ 2098Β/5-6-2019) .

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η διαδικασία και για τους δύο διαγωνισμούς, θα γίνει με τη συμμετοχή του ΑΣΕΠ.

Τέλος υπογραμμίζει ότι μετά και τη δημοσίευση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων, θα ακολουθήσει η προκήρυξη των δύο διαγωνισμών από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr