Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τις εκλογές ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

Μετά τις εκλογές ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στο Λιμενικό Σώμα

Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου μετατίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός για την πρόσληψη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή με το σύστημα της μοριοδότησης

Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου μετατίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαγωνισμός για την πρόσληψη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή με το σύστημα της μοριοδότησης. Όπως λένε αξιωματικοί του Σώματος είναι μικρό το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές για την συγκέντρωση των δικαιολογητικών από τους υποψηφίους. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως ο Αρχηγός του ΛΣ κ. Σταμάτης Ράπτης δέχθηκε πιέσεις για να προκηρύξει τον διαγωνισμό προ των εκλογών.

Η αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη του διαγωνισμού έχει ξεκινήσει καθώς στις 4 Ιουνίου δημοσιεύτηκε σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη σχετικά με «επιλογή και κατάταξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων».

Στην απόφαση σχετικά με τις προϋποθέσεις που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (4/6/2019 – τεύχος Β – Αρ. Φύλλου 2045) αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο διαγωνισμός για την εισαγωγή δοκίμων στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσεται με απόφαση του Αρχηγού ΛΣ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων (ανδρών και γυναικών) με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης καθορίζεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Σημειώνεται πως στο Νόμο 4597/2019 στα άρθρα 24 και 25 γινόταν λόγος για μεταβατική ρύθμιση κάλυψης κενών οργανικών θέσεων Αξιωματικών και Λιμενοφυλάκων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μέχρι και την εισαγωγή στην Παραγωγική Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων προκαλώντας την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μπορείτε εδώ να δείτε το ΦΕΚ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024