Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αντιπεριφερειάρχης Τατούλη «τα βάζει» με δημοσιογράφο

Η αντιπεριφερειάρχης Τατούλη «τα βάζει» με δημοσιογράφο

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια η αντιπεριφερειάρχης του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με διευθυντή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού.

«Άναψαν» τα αίματα ανάμεσα στην απερχόμενη αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και τον διευθυντή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού στη συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τη συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος έχασε την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον Παναγιώτη Νίκα.

Η αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε την πρόθεση του κ. Τατούλη να μείνει εκτός της συνέντευξης Τύπου η τηλεόραση Best ΤV.

Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου εξήγησε πως ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος» έχει θέσει εμπάργκο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σταθμό Νίκος Μπελογιάννης ανέφερε πως το κανάλι είναι ανοικτό και τόνισε πως η Περιφέρεια είναι θεσμικός τόπος και τα γραφεία δημόσιος θεσμικός χώρος και δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ΜΜΕ.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο καβγάς παρεκτράπηκε και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν η κυρία Νικολάκου εξαπέλυσε λεκτική επίθεση προς τον κ. Μπελογιάννη, ο οποίος τόνισε ότι «η Περιφέρεια δεν είναι μαγαζί σας αλλά θεσμικός χώρος».

«Εσύ έχεις μαγαζιά», του είπε και στη συνέχεια φώναζε: «Εάν είσαι άντρας, πάμε έξω να τα πούμε». «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά σας», απάντησε λιτά ο κ. Μπελογιάννης, ενώ όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα είχαν «παγώσει» με το συμβάν που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024