Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι «καυτοί» μπαμπάδες της ελληνικής showbiz

Οι «καυτοί» μπαμπάδες της ελληνικής showbiz

Αυτοί είναι οι Έλληνες «καυτοί» μπαμπάδες που ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη.

Συγκεντρώσαμε τους πέντε πιο «καυτούς» Έλληνες μπαμπάδες της showbiz, που αναστατώνουν το κοινό και κάνουν τις θαυμάστριες τους να παραληρούν.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε από τον πανέμορφο και ταλαντούχο Σάκη Ρουβά. Αγαπήθηκε πολύ και από πολλές, όχι μόνο για την φωνή του, το υπέροχο χαμόγελο και το αινιγματικό του βλέμμα αλλά και για το κορμί του, το οποίο διατηρεί ακμαίο κατά την πάροδο του χρόνου.

Συνεχίζουμε με τον πρώην σύζυγο της Μαρίας Μπακοδήμου, Δημήτρη Αργυρόπουλο, μπαμπά δύο κούκλων γιων. Ντυμένος casual ή και με «τα καλά του», σοβαρός ή χαμογελαστός, ποζάροντας για την κάμερα ή αυθόρμητος αποτελεί έναν από τους πιο σέξι μπαμπάδες.

Μένοντας στην κατηγορία των πρώην συζύγων, θα περάσουμε στον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος προσφάτως ακολούθησε διαφορετικό δρόμο από εκείνο της Σίσσυ Χρηστίδου. «Proud Daddy» όπως δηλώνει και ο ίδιος ποζάρει μόνο με την πετσέτα του και αναστατώνει…

Έλληνας διεθνής αθλητής του πόλο και πατέρας ενός γιου, ο Αντώνης Βλοντάκης όπως είναι φυσικό συγκατελέγεται στους πιο σεξι μπαμπάδες της ελληνικής showbiz.

Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός είναι ο Αποστόλης Τότσικας, ηλικίας 36 ετών και μπαμπάς δίδυμων. Ο Έλληνας ηθοποιός είναι πολύ σέξι και δεν το κρύβει καθόλου…

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024