Παίκτες κατήγγειλαν τη διοίκηση της ομάδας για οφειλές
Οι παίκτες της Τραπάνι, ομάδας της τρίτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της χώρας, κατήγγειλαν τους διοικούντες για μη καταβολή των μισθών τους, αλλά δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται.
Χάος στις τάξεις των παικτών της ιταλικής Τραπάνι.
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος είναι πλέον ορατά σε όλους. Παρά τις διαβεβαιώσεις του διευθύνοντος συμβούλου, Maurizio De Simone, δεν έλαβαν όλοι οι παίκτες τους μισθούς του Μάρτιο και του Απρίλιο.
Μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται για την άνοδό της στη Serie B, ωστόσο οι παίκτες άκρως απογοητευμένοι από το διοικητικό καθεστώς και το πως χειρίζεται τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, κατήγγειλαν τους υπεύθυνους και το γνωστοποίησαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης, τονίζοντας παράλληλα, ότι δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται καθώς το οφείλουν στους εαυτούς τους, τους οπαδούς και την πόλη!
Αναλυτικά όσα ανέφεραν:
«Οι επαγγελματίες παίκτες που είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στην Trapani Calcio S.r.l., μέσω του AIC, θα ήθελαν να κοινοποιήσουν τα ακόλουθα: Κατά τους τελευταίους δύο μήνες, ο ιδιοκτήτης έχει αθετήσει επανειλημμένα τις υποσχέσεις σχετικά με την τακτική πληρωμή των μισθών.
Ειδικότερα, τόσο προφορικά όσο και στον Τύπο, ο Διευθυντής μας εξαπάτησε με πολλαπλές διαβεβαιώσεις σχετικά με το θέμα, οι οποίες, βάσει την πραγματικότητα, είχαν απλώς θλιβερή κατάληξη.
Η κορυφή των… αρνήσεων, δυστυχώς, ήρθε την Παρασκευή 31 Μαΐου – ένας όρος που μας υποδείχθηκε εξάλλου από την τρέχουσα ιδιοκτησία για την πληρωμή των μισθών του Μαρτίου και του Απριλίου 2019 – όταν επαληθεύσαμε πώς μόνο μια μικρή ομάδα των μελών της ομάδας, έλαβε το μισθό του τον Μάρτιο, παραμένοντας απλήρωτος για ολόκληρο τον Απρίλιο.
Σε αυτό το σημείο, δεδομένης της μη βιωσιμότητας της κατάστασης, μέσω των Assocalciatori, όλη η ομάδα έθεσε επισήμως την Εταιρεία σε αθέτηση πληρωμής των οφειλόμενων μισθών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το άρθρο. 17 της AIC Collective Agreement – Lega Pro – FIGC.
Πρόκειται για μια αναγκαία πράξη που στοχεύει στη διασφάλιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, αλλά, πάνω απ ‘όλα, να δοκιμάσει οριστικά την αξιοπιστία της Εταιρείας.
Εντούτοις, όπως είναι προφανές, η δέσμευσή μας θα παραμείνει αμετάβλητη, αν όχι ενισχυμένη (όπως καταδείχθηκε ήδη κατά της Κατάνια), καθώς το πάθος μας, μας ωθεί πολύ πέρα από τα μη ποδοσφαιρικά γεγονότα.
Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας, στους υπέροχους οπαδούς μας και σε ολόκληρη την πόλη! Αυτό είναι το παραμύθι μας … όλοι γράφουμε το ευτυχές τέλος. Οι παίκτες της Τραπάνι»!
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.