Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κιντ θα γίνει ο πιο υψηλά αμειβόμενος βοηθός στο ΝΒΑ

Ο Κιντ θα γίνει ο πιο υψηλά αμειβόμενος βοηθός στο ΝΒΑ

Ο Τζέισον Κιντ θα πάρει το ρόλο του βοηθού προπονητή στους Λος Άντζελες Λέικερς και αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόλο αυτόν στην ιστορία του ΝΒΑ

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονται σε φάση ολικής αναδόμησης. Εκτός από τις μεγάλες αλλαγές του ρόστερ, παράλληλα «τρέχουν» σαρωτικές αλλαγές και στον πάγκο των Λιμνανθρώπων.

Ο Λουκ Γουόλτον αποτελεί παρελθόν με τον Φράνκ Φόγκελ να είναι ο νέος HQ των Λέικερς, ενώ παράλληλα σύμφωνα με τον Άντριαν Βονιαρόφσκι, στο πλευρό του ως βοηθός προστίθεται ο Λάιονελ Χόλινς, προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία των Γκρίζλις.

Ωστόσο, η ενίσχυση του πάγκου δεν σταματά εκεί. Μέλος του staff  από τη νέα σεζόν θα είναι και ο Τζέισον Κιντ. Ο θρυλικός γκαρντ των 90s, μπορεί σαν πρώτο προπονητής σε Νετς (2013-2014) και Μπακς (2014-2018) να μην έκανε… πάταγο, αλλά στους Λέικερς σύμφωνα με τον Σαμς Χαρανία, αναμένεται να γίνει ο πιο υψηλά αμειβόμενος βοηθός προπονητή στην Ιστορία του ΝΒΑ.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Τάιρον Λου όταν είχε πάει στο πόστο αυτό στους Καβαλίερς και εισέπραξε 6.5 εκατ. δολάρια για τέσσερα χρονιά, με τον Κιντ να ξεπερνά αρκετά το ποσό αυτό.

Χαρακτηριστικές είναι οι φήμες άλλωστε πως ο 46χρονος τεχνικός θα αποτελέσει… διαπραγματευτικό χαρτί στον πιθανό ερχομό του Αντετοκο0ύνμπο στο Λος Άντζελες στο μέλλον, καθώς ο Giannis αποτελεί στόχο των Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024