Ο φοιτητής μόδας του Central Saint Martins  Fredrik Tjærandsen, παρουσίασε γιγαντιαία μπαλόνια διαφόρων χρωμάτων που ξεφουσκώνουν για να σχηματίσουν αέρινα φορέματα στην πασαρέλα.

Τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα της έκθεσης μόδας των αποφοίτων CSM, φόρεσαν τεράστιες διογκωμένες «σφαίρες» από καουτσούκ που σχημάτιζαν φυσαλίδες γύρω από τα σώματά τους και τα κεφάλια τους.

Ένα άλλο μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο λαστιχένιο ρούχο, με δύο γιγάντια φουσκωμένα μανίκια σε σχήμα μπανάνας, που σχεδόν άγγιζαν τους θεατές κατά την πασαρέλα του. Το ρούχο ονομάστηκε «BLACK BUBBLES (Μαύρες Φούσκες)» .

Η πασαρέλα απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν ορισμένα από τα χρωματιστά «μπαλόνια» ξεφουσκώθηκαν από τα μοντέλα, κατά την διάρκεια της επίδειξης, αποκαλύπτοντας «βολβώδη» φορέματα αλλά και φούστες.

Τραβώντας την βαλβίδα εσωτερικά του «μπαλονιού» τα μοντέλα απελευθέρωσαν την πίεση του αέρα και κατά κυριολεξία ξετρύπωσαν από την κορυφή του ρούχου.

Τα φορέματα – μπαλόνια ήταν η collection που έκλεισε το show των αποφοίτων  του BA Fashion Design Womenswear για το 2019.

Η συλλογή του σχεδιαστή Tjærandsen περιλάμβανε συνολικά οκτώ εμφανίσεις, καθεμία από τα οποίες διέθετε ένα στοιχείο μπαλονιού. Όλα τα ρούχα είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ, το οποίο ο σχεδιαστής πήρε από προμηθευτές της Σρι Λάνκα, υποστηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς.

Γράψτε το σχόλιό σας