Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από την αυτοκτονία του 27χρονου γιου επιχειρηματία την Τρίτη. Ο νεαρός άνδρας έπεσε από τα Ενετικά Τείχη, στην Πύλη του Ιησού και βρήκε τραγικό θάνατο.

Η απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια του. Αυτός είναι και ο λόγος που βρέθηκαν λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν στο σημείο και τον αντίκρισαν νεκρό.

Τα ουρλιαχτά της μητέρας πάγωσαν το αίμα καταστηματαρχών και περαστικών. Κανείς από τους γνωστούς και φίλους της οικογένειας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 27χρονος δεν είναι πια κοντά τους.

Όλοι προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στα αίτια αυτής της τραγωδίας. Όπως όλα δείχνουν έπεσε στο κενό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος – όπως αναφέρει το cretapost.gr – έπινε καφέ με τους φίλους του στους οποίους ανακοίνωσε ότι έπρεπε να φύγει για να πάει σε δουλειά της επιχείρησης.

Πήγε στο κατάστημα, είπε ότι επιστρέφει σε λίγα λεπτά και αναχώρησε για τα τείχη. Ο 27χρονος ήταν μέλος μιας πολύ δεμένης και αγαπημένης οικογένειας και χωρίς οικονομικά προβλήματα.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης, στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού, στις Πατέλλες.