Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Γλυφάδα: Δύο δράστες γάζωσαν τον 41χρονο ομογενή

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Δύο δράστες γάζωσαν τον 41χρονο ομογενή

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οφείλεται η ανθρωποκτονία 41χρονου ομογενή από την Αρμενία, που διαπράχθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην πλατεία Καραϊσκάκη, στη Γλυφάδα

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οφείλεται η ανθρωποκτονία 41χρονου ομογενή από την Αρμενία, που διαπράχθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην πλατεία Καραϊσκάκη, στη Γλυφάδα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ήταν δύο οι δράστες που πυροβόλησαν το θύμα με πυροβόλα όπλα την ώρα που είχε σταθμεύσει και έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

Την προανάκριση για την ανθρωποκτονία του 41χρονου, ο οποίος είχε ασχοληθεί με την πάλη, διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα το 2012 είχε απασχολήσει τις αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και υπόθεση ναρκωτικών, ενώ τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με ανθρώπους της νύχτας.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024